Termoformowanie wkładek
Zrób to sam!
TERMOFORMOWANIE JEST MOŻLIWE WYŁĄCZNIE W ELEKTRYCZNYCH KUCHENKACH O WYMIARACH 56 x 60 x 56 cm Z TRYBEM WENTYLATORA.
NIE PRÓBOWAĆ W PIEKARNIKU GAZOWYM LUB MAŁYM PIEKARNIKU STOŁOWYM Z WIDOCZNYMI ELEMENTAMI GRZEJNYMI.
1. Rozgrzej piekarnik do 80°C w trybie konwekcyjnym
2. Wyjmij wewnętrzne spody wkładek, umieść wkładki na płycie piekarnika z papierem do pieczenia.
3. Odczekać 15 minut
4. Włóż z powrotem wkładki do skarpet, załóż je na parę skarpet narciarsko-snowboardowych i zaciśnij je (nie za mocno).
5. Załóż buty i zaciśnij je całkowicie. Odczekać 15 minut, nie ruszając się
W razie potrzeby czynność można powtórzyć.